Introduceer Internet of Things binnen uw KMO

Connecteer de fysieke en digitale wereld met elkaar

Door de fysieke wereld met haar digitale tegenhanger te verbinden, heeft IoT een nieuw tijdperk ingeluid. Door efficiëntie, groei en informatie voorop te plaatsen, krijgt u als bedrijf een duidelijk beeld van uw cruciale bedrijfsmiddelen en productieprocessen. Meer en meer ondernemingen zetten dan ook de kracht van Internet of Things in om hun producten en processen te transformeren.

Mogelijks hebt u in uw digitaliseringsproces reeds de eerste stap gezet en digitaliseert u uw administratieve processen al aan de hand van een ERP-systeem. Maar digitalisatie in het administratieve luik vertaalt zich niet altijd even vlot naar uw productie omgeving waardoor dit een zwart gat blijft binnen uw bedrijf.

Een IoT-implementatie vormt dan ook vaak een uitdaging. Savaco gaat samen met u die uitdaging aan om de kansen die IoT biedt, te vertalen naar uw eigen organisatie. Dit zowel op het gebied van product, proces, dienst en/of businessmodel. Ontdek in onze gids waarom u nu zou investeren in IoT en welke meerwaarde IoT voor uw bedrijf kan betekenen.

Ontketen de kracht van IoT in uw KMO

Maak kennis met de voordelen van het Internet of Things

Is uw KMO klaar voor IoT? Of twijfelt u nog over de implementatie ervan? Het Internet of Things heeft overal ter wereld een keerpunt bereikt in de gedachten van bedrijfsleiders en heeft in vele sectoren en industrieën reeds zijn nut bewezen. Bij Savaco weten we dat u als KMO geen behoefte heeft aan een heus MES of Manufacturing execution system met dure software, langere implementatietijden en mogelijks irrelevante features die niet altijd compatibel zijn met uw bedrijfsvoering. Daarom gaan we de uitdaging aan om de kansen die IoT biedt, te vertalen naar uw eigen organisatie.

Vandaag nog van start met IoT?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Vertel ons wat uw IoT-uitdagingen zijn. Dan vertellen wij graag hoe onze IoT-oplossingen ook binnen uw KMO het verschil kunnen maken. Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.

Beneluxpark 19, 8500 Kortrijk – België – info@savaco.com – T +32 (0)56 26 03 61

Privacy Statement